ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ | Development |

Η CPK Buildings Ltd προσφέρει ποιοτικές λύσεις ανεξάρτητων και ημιανεξάρτητων κατοικιών σε προνομιούχα οικόπεδα σε διάφορες περιοχές στην πόλη και επαρχία Λευκωσίας και Λεμεσού.

DEVELOPMENT

Προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία αξιοποίησης της υπηρεσίας 'Σχεδιασμού και 'Ανάπτυξης' για την κατασκευή έργου σε οικόπεδο που θα τους εξασφαλίσει η εταιρείας μας.

Τα οικόπεδα που εξασφαλίζει η CPK Buildings Ltd επιλέγονται πάντα με βάση τα αυστηρά κριτήρια και τις απαιτήσεις που έχει θεσπίσει η ομάδα προώθησης της εταιρείας μας. Η υφιστάμενη κατάσταση, η μελλοντική επενδυτική αξία καθώς και οι προοπτικές ανάπτυξης παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στην επιλογή κάποιου οικοπέδου.

Η ομάδα των Αρχιτεκτόνων και Μηχανικών της CPK Buildings Ltd που είναι ταυτισμένη με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και είναι άριστος γνώστης της σύγχρονης κατασκευαστικής βιομηχανίας, μπορεί να αφουγκραστεί και να δημιουργήσει το έργο που οραματίζεστε δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον χαρακτήρα, τον εμπνευσμένο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την λειτουργικότητα που επιθυμείτε.

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει από συμβατικά σπίτια ή μεταλλικά σπίτια.

Sample Brochure 1

Sample Brochure 2

Έχοντας γνώση της αγοράς των ακινήτων η εταιρεία είναι σε θέση να επιλέγει και να προσφέρει έργα μόνο στα καλύτερα οικόπεδα της αγοράς.