ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τόσο τα πλεονεκτήματα των οικολογικών οικοδομών, όσο και τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας για οικίες χαμηλού κόστους, προσεγμένα σχεδιασμένες, φιλικές προς το περιβάλλον και με μειωμένες ενεργειακές απαιτήσεις και στηριζόμενοι στην ικανότητα του σύγχρονου ανθρώπου να ερευνήσει, να αναλύσει και να επιλέξει την καταλληλότερη εναλλακτική επιλογή, μας έδωσαν ώθηση για την ανάπτυξη οικολογικών οικοδομών.

SUSTAINABILITY

Οικολογικές οικοδομές

Αρχικά οικολογικές οικοδομές ήταν αυτές που εκμεταλλεύονταν το μικροκλίμα της περιοχής τους για να εξοικονομήσουν ενέργεια που θα χρειαζόταν για την ομαλή λειτουργία τους. Παρόλα αυτά η σύγχρονη αντίληψη της οικολογικής οικοδομής έχει τροποποιηθεί. Στην αρχική άποψη για την ορθή εκμετάλλευση του μικροκλίματος των οικοδομών έχουν προστεθεί τα σύγχρονα υλικά και οι νέες προηγμένες τεχνολογικές εφαρμογές, σύνολο χαρακτηριστικών που διαμορφώνουν την σύγχρονη οικολογική οικοδομή.

 

Οι οικολογικές οικοδομές της CPK Buildings LTD

Παρά τα πολλά πλεονεκτήματα που παρουσιάζουν οι οικολογικές οικοδομές της «CPK Buildings Ltd» η τιμή τους παραμένει προσιτή και συνήθως χαμηλότερη από άλλες μεθόδους δόμησης.

Τα ωφέλη από τις οικολογικές οικοδομές της εταιρείας μας είναι σημαντικά και πολλαπλά, τόσο για τους ιδιοκτήτες, όσο και για το περιβάλλον. Οι ιδιοκτήτες επωφελούνται από πιο ευχάριστους χώρους, πιο φωτεινούς, πιο ήσυχους, πιο ζεστούς κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου και πιο δροσερούς κατά τις θερινές περιόδους με επακόλουθο μικρότερους λογαριασμούς θέρμανσης και ηλεκτρικού, ενώ το περιβάλλον επιφορτίζεται με μικρή ή και καμία επιβάρυνση.

Οι οικολογικές οικοδομές της εταιρείας μας ξεχωρίζουν από τα υψηλής ποιότητας επώνυμα προϊόντα και υλικά που χρησιμοποιούνται και εφαρμόζονται από το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Οι οικολογικές οικοδομές της «CPK Buildings Ltd» διακρίνονται από τον προσεκτικό σχεδιασμό και την εμπεριστατωμένη μελέτη των κατασκευαστικών λεπτομερειών.