ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Εφαρμόζοντας ένα καινοτόμο σύστημα στον χώρο των κατασκευών, με βασικό στοιχείο τα ελαφριά προφίλ χάλυβα ψυχρής έλασης καταφέραμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για κατασκευές οικολογικών οικοδομών υψηλών προδιαγραφών, οι οποίες παρουσιάζουν σοβαρά πλεονέκτημα τόσο σε θέματα κατασκευής και αισθητικής, όσο και σε θέματα κόστους και χρόνου διεκπεραίωσης.

Η «CPK Buildings Ltd» έχοντας εξασφαλίσει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξειδίκευση, κατάφερε να αποκτήσει την αποκλειστική αντιπροσωπεία της Αμερικάνικης εταιρείας «Steel Frame Housing.US, Inc.».

 


Προηγμένες κατασκευαστικές καινοτομίες

Η εταιρεία μας φρόντισε να εισάξει ένα καινοτόμο σύστημα που βασίζεται στην προηγμένη αμερικανική τεχνολογία.
Ακολουθώντας πιστά τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες που προνοεί το συγκεκριμένο σύστημα και με πρώτες ύλες που εισάγονται κυρίως από Αμερική και Ευρώπη, καταφέραμε να προσφέρουμε ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών στην αγορά.

Steel Frame Houses, Μεταλλικές Kατοικίες, Μεταλλικά Σπίτια

Steel Frame Housing.US, Inc.

Η «Steel Frame Housing.US, Inc.» είναι εταιρεία με έδρα και εγκαταστάσεις σε πολλά σημεία των ΗΠΑ. Εξειδικεύεται στην παροχή προηγμένων προϊόντων δόμησης και ειδικότερα στα προϊόντα δόμησης από χάλυβα ψυχρής έλασης. Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στην οικοδομική βιομηχανία, έχει καταφέρει να αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών και μέσω διαρκούς έρευνας και ανάλυσης δεδομένων, τους προσφέρει συνεχή και ολοκληρωμένη συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη σε σχέση με νέα προϊόντα και τεχνικές που αναπτύσσονται στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη προηγμένων οικολογικών οικοδομών φιλικών προς το περιβάλλον και με μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση.

Ο ποιοτικός έλεγχος κατά τη διάρκεια της παραγωγής των προφίλ χάλυβα και της ανέγερσης της οικοδομής προσφέρει κατασκευές υψηλών προδιαγραφών.
Ο χάλυβας κατέχει την υψηλότερη αναλογία ισχύος έναντι βάρους από οποιοδήποτε άλλο υλικό. Είναι το καλύτερο υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για νέες κατασκευές όσο και για επεκτάσεις κτιρίων και προσθήκες ορόφων σε υφιστάμενες οικοδομές.
Οι κατασκευές με μεταλλικό σκελετό από ελαφρύ χάλυβα είναι αντισεισμικές. Έχουν λιγότερες ανάγκες συντήρησης και πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από άλλες συμβατικές συνηθισμένες κατασκευές.
Οι κατασκευές με μεταλλικό σκελετό δεν επηρεάζονται από τη συστολή – διαστολή που προκαλείται από τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.
Η ανέγερση οικοδομών με χαλύβδινο σκελετό είναι ταχύτερη, οικονομικότερη και πιο αξιόπιστη από οποιοδήποτε άλλο σύστημα ανέγερσης οικοδομών.
Ο χάλυβας είναι άφλεκτος, δεν σαπίζει, δεν σκεβρώνει, δεν ραγίζει και δεν προσβάλλεται από μύκητες και παράσιτα.
Οι οικοδομές με χαλύβδινο σκελετό μπορούν να παρέχουν αυξημένη θερμομόνωση και ηχομόνωση.
Ο χάλυβας παρέχει ευελιξία σε αρχιτεκτονικές λύσεις και καλύτερα τελειώματα με ακριβής ευθείες και ορθές γωνίες.
Ο χάλυβας είναι 100% ανακυκλώσιμο υλικό. Κατά την βασική διαδικασία παραγωγής των μεταλλικών στοιχείων του χρησιμοποιείται τουλάχιστον 28% ανακυκλώσιμο υλικό.
Τα μεταλλικά στοιχεία μπορούν να τρυπηθούν κατά την κατασκευή τους αναλόγως των αναγκών των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.
Από αισθητική άποψη οι μεταλλικές κατοικίες δεν διαφέρουν σε τίποτα από τις συμβατικές παραδοσιακές κατασκευές από μπετόν.
Οι μεταλλικές κατοικίες της CPK Buildings Ltd δεν περιορίζονται από συγκεκριμένους τύπους αρχιτεκτονικών σχεδίων.

Μπορείτε σε συνεννόηση με τους αρχιτέκτονες της CPK Buildings Ltd ή τους δικούς σας αρχιτέκτονες μελετητές, να δημιουργήσετε σχέδια κατά παραγγελία όπως ακριβώς θα κάνατε συνήθως. Επιπλέον, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στις προσχεδιασμένες λύσεις που διαθέτει η συλλογή της εταιρείας μας.