ΠΡΟΦΙΛ

CPK BUILDINGS LTD

Η CPK Buildings Ltd είναι δεύτερης γενιάς κατασκευαστική εταιρεία με έδρα την Λευκωσία, δραστηριοποιείται στον χώρο της σύγχρονης δόμησης των οικολογικών οικοδομών που είναι φιλικές προς το περιβάλλον και παρουσιάζουν μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση.


 

Η εταιρεία μας

Η CPK Buildings Ltd δημιουργήθηκε με μοναδική επιδίωξη να διαμορφώσει το δικό της προφίλ στον χώρο των κατασκευών. Η CPK Buildings Ltd συστάθηκε από Μηχανικούς με πολυετή πείρα, άριστη τεχνογνωσία και εξειδίκευση στον τομέα των κατασκευών τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

 

Τα στελέχη της CPK Buildings Ltd  φροντίζουν πάντα να ενημερώνονται, να επιμορφώνονται και να προσφέρουν υπηρεσίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευαστικής βιομηχανίας. Κάθε έργο που αναλαμβάνει η εταιρεία, προσεγγίζεται με ιδιαίτερη ευαισθησία ως προς τις σύγχρονες κατασκευαστικές τεχνικές και τα καινοτόμα υλικά, φροντίζοντας πάντα να παραδίδει έργα αυξημένης ποιοτικής αξίας.

 

Η CPK Buildings Ltd παρέχει υπηρεσίες αρχιτεκτονικού σχεδιασμού υψηλού επιπέδου, ακολουθώντας πάντα τις σύγχρονες τάσεις του κλάδου, καταφέρνει να εξελίσσεται διαρκώς και να προσφέρει έργα άριστης αισθητικής και λειτουργικότητας. Μέσα από την μακροχρόνια παρουσία της στον χώρο κατάφερε να καθιερωθεί για την έμφαση στην ποιότητα και την συνεχή παρακολούθηση των κατασκευών.

CPK BUILDINGS LTD

Ποιότητα

Όλες οι κατασκευές που διεκπεραιώνονται από την CPK Buildings Ltd είναι πρώτης ποιότητας. Τα υλικά προτού χρησιμοποιηθούν ελέγχονται και αφού πάρουν την έγκριση των μελετητών της εταιρείας τότε εφαρμόζονται στις κατασκευές μας.

 

Αξιοπιστία

Η CPK Buildings Ltd δραστηριοποιείται πάντα με γνώμονα την αξιοπιστία και τον σεβασμό στον πελάτη. Απασχολώντας έμπειρους και υπεύθυνους επαγγελματίες του κλάδου και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά κατασκευής της αγοράς διασφαλίζει για τον πελάτη ολοκληρωμένα έργα ποιότητας.

 

Προσιτές τιμές

Η CPK Buildings Ltd φροντίζει να καλύπτει τις απαιτήσεις των πελατών της για ποιοτικές κατασκευές σε προσιτές τιμές. Οι εκτιμήσεις και προσφορές της εταιρείας είναι ξεκάθαρες από τα πρώτα στάδια της συνεργασίας χωρίς κρυφές ή πρόσθετες χρεώσεις.

ΟΡΑΜΑ

Το όραμα της CPK Buildings Ltd είναι να αποτελεί το σημείο αναφοράς και την κορυφαία επιλογή στον κλάδο των κατασκευών και να παρέχει ψηλού επιπέδου υπηρεσίες που θα υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών της.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η CPK Buildings Ltd από την ίδρυση της είχε δώσει βαρύνουσα σημασία στην έρευνα και την ανάπτυξη και με την δημιουργία διεθνών συνεργασιών, καταφέρνει να παραμένει πλήρως ταυτισμένη με τις τάσεις της σύγχρονης κατασκευαστικής βιομηχανίας. Η συνειδητή αφοσίωση όλων των στελεχών της εταιρείας στον σκοπό αυτό, διασφαλίζει τις εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει προς όφελος των πελατών της.

ΑΞΙΕΣ

Η CPK Buildings Ltd από το ξεκίνημα της είχε θέσει σαν βασικές αξίες: την ποιότητα, την αξιοπιστία, τις προσιτές τιμές, την καινοτομία και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.