ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η CPK Buildings Ltd ειδικεύεται στον χώρο των κατασκευών, των ανακαινίσεων και των ενεργειακών αναβαθμίσεων. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες 'Σχεδιασμού και Ανάπτυξης' απλουστεύοντας την διαδικασία ανέγερσης έργου, αποφορτίζοντας τον πελάτη από άσκοπες αναζητήσεις εξειδικευμένων συνεργείων και υλικών. Η CPK Buildings Ltd συντονίζει και επιβλέπει κάθε στάδιο του έργου, από τον σχεδιασμό και την αδειοδότηση μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου, παραδίνοντας το έργο με το κλειδί στο χέρι.

Η προσέγγιση αυτή, για παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, επιτρέπει στον πελάτη να παραμένει συγκεντρωμένος στο δικό του πρόγραμμα, ενώ το προσωπικό της εταιρείας διεκπεραιώνει και επιβλέπει τις εργασίες κατασκευής.

WHY TO CHOOSE US

Εμπειρία

Η CPK Buildings Ltd διαθέτει μακροχρόνια πείρα στον χώρο των κατασκευών, είναι ειδικευμένη στις κατασκευές με τον συμβατικό τρόπο δόμησης με μπετόν, στις μεταλλικές κατασκευές, στις ανακαινίσεις και στις ενεργειακές αναβαθμίσεις. Από το 2006 η CPK Buildings Ltd έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική αντιπροσωπεία της «Steel Frame Housing.US, Inc.» και μαζί έχουν συμπληρώσει μεγάλο αριθμό έργων.

 

Ταχύτητα

Για όλα τα έργα που αναλαμβάνει η CPK Buildings Ltd εφαρμόζεται ένας σαφής και προοδευτικός προγραμματισμός που σκοπό έχει την ομαλή εξέλιξη των εργασιών και την τελική παράδοση των έργων εντός των χρονικών ορίων που καθορίζονται στο συμβόλαιο.

 

Καινοτομία

Το προσωπικό της εταιρείας παρακολουθεί σε μόνιμη βάση τις εξελίξεις της σύγχρονης κατασκευαστικής βιομηχανίας, καταρτίζεται, επιμορφώνεται και φροντίζει να αναβαθμίζει και να προσαρμόζει τις κατασκευές της εταιρείας αναλόγως. Χρησιμοποιώντας τις πιο μοντέρνες μεθόδους και τα πιο σύγχρονα υλικά, καταφέρνει πάντα να δημιουργεί κατασκευές υψηλής ποιότητας.

 

Προσωπική επαφή

Η εταιρεία αντιμετωπίζει κάθε πελάτη μοναδικά. Οι κατασκευαστικές ανάγκες του κάθε ατόμου είναι ξεχωριστές, έτσι φροντίζουμε να γνωρίζουμε, να ακούμε και να κατανοούμε τις επιθυμίες του κάθε ενός και να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συντονισμός εργασιών

Η εταιρεία έχοντας ως στόχο τον καλύτερο συντονισμό και την ομαλή εξέλιξη των εργασιών φροντίζει να επιβλέπει, να ελέγχει και να συντονίζει το προσωπικό και τους συνεργάτες της σε όλα τα στάδια των εργασιών του έργου.

 

Οικολογία

Η εταιρεία είναι ευαισθητοποιημένη στο θέμα των οικολογικών δομικών υλικών και συστημάτων δόμησης, φροντίζει να χρησιμοποιεί υλικά που δεν επιβαρύνουν το οικοσύστημα και συστήματα δόμησης που υποστηρίζουν την ανακύκλωση.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Στοχεύοντας στην απόλυτα οικολογική κατοικία η εταιρεία εισηγείται και προτείνει αρχιτεκτονικές λύσεις, ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί προηγμένα συστήματα δόμησης που ξεχωρίζουν για τις υψηλές θερμομονωτικές τους ιδιότητες.

 

Σχεδιαστική ευελιξία

Τα έργα της CPK Buildings Ltd διακρίνονται για την σχεδιαστική ευελιξία που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις.  Είτε πρόκειται για μοντέρνου, είτε πιο παραδοσιακού τύπου έργο, οι αρχιτέκτονες της εταιρείας θα σας εισηγηθούν τις καλύτερες δυνατές λύσεις, λαμβάνοντας υπόψη την αισθητική και την λειτουργικότητα του έργου φροντίζοντας πάντα να αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματα σας.